Du gråter och vi undrar vad vi gör för du vill inte ha vår tröst, du kommer ändå be oss att gå

är det möjligt att vara en stalker på spotify? eller vad ska man säga..igår var jag hemma hos en caroline. hennes kusin var på besök och hade dom bästaste spellistorna jag någonsin varit med om typ. men eftersom jag inte riktigt känner henne vågar jag inte subscriba. vad gör man då? jag tänkte länge och väl innan jag insåg att jag bara kunde kopiera hennes spellistor. 

Förlåt att jag är så himlans opepp. jag ska berätta allt om igår, för det var igår det hände grejer.
Först vaknade jag..någongång mellan 7 och 11, jag vet inte allt däremellan är ganska suddigt.
Sen träffade jag caroline och jennifer. vi gick runt visby och caroline gav mig rollen som historiker. eftersom jennifer läser typ arkitektur eller något var det upp till mig att berätta allt om ringmuren tydligen haha. superspännande.
vid två skulle dom till landet. så jag gick hem och gjorde läxor. klockan 4 åt jag lunch, sen gick jag och mamma på F&S där vi träffade dom igen + olivia och ellinor. jag tror att jag skadade min rygg litegranna, men det gör inget. I have my spikmatta!
Klockan 9 var det crepe-time. så jag gjorde mig fin och gick hem till caroline. dom tyckte att det var dags att måla naglarna, så det gjorde vi. när alla andra kom gick vi till creperiet där vi satt och åt och pratade och sånt till halv elva. då blev jag trött på att en viss person alltid ska vara sån besserwisser och pratar så man får skavsår i öronen! så då tog jag mig hemmåt. Och var vaken till halv 1 och gjorde läxor. 
Klockan 6 idag gick jag upp och fortsatte med den där engelska-läxan, så idag är jag trött och lite lätt grinig. men det är okej, för nu ska jag dricka te och mamma har tvättat mina mjukisar!

Och jag känner mig såhär mest hela tiden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback