I've got this feeling I can't fight

A photodocument, för att vi ska nu ska dokumentera allt vi gör i projektarbetet.
Alltså, det här gjorde jag igår:
-Först ritade jag upp grundmönstret och började konstruera ett minimalistiskt korsettliv. eller okej, det är en fejk-bh som ska till The Gorgeus Gown.-När jag var klar med det kopierade jag mönsterdelarna och klippte ut domOCH, på tal om något annat, för exakt en vecka sen fick jag hem dom perfektaste skorna. dom ser ut såhär


När jag har på mig dom är jag 1,82 lång. Men dom sparar vi till dom finaste tillfällena! Och nu ska jag förklara för er fastlänningar om det fantastiska fenomenet "Gotlandsmodet". Det ser ut såhär:

och det går ut på följande princip:
- Man tar sig friheten att gå ut offentligt i sina sunkigaste kläder, ful i håret, full med finnar etcetra etcetra.
- Folk ser en och suckar över hur ful man är och blicken sjunker -i ren förtvivlan- ner mot marken
-DÅ ser dom. Klackskor. man tänker: Wow den här tjejen är full av överraskningar. I like!
och det är så folk på gotland blir ihop.

Och igårkväll var det föräldramöte ang. studenten. det vuxna jag sa häromdagen att jag hade gjort var att hämta ut The-All-Access-Key-Card och beställa el till dess, eftersom jag var in charge och inga lärare var närvarande.
Det blev lite läskigt där ett tag när jag var ensam i skolan, och jag fastnade i en låst korridor och lyset försvann. då blev jag rädd. men sen tände jag lampan och drog The-All-Access-Key-Card och slog koden sen hade jag situationen under kontroll! Sen kom Ellen och  Moa med pizza som vi åt i trearummet framför Grey's Anatomy. 
När alla andra kom förbereddes allt, sen kom föräldrarna, jag hälsade, presenterade mig och när alla var redo öppnade jag mötet. jag tycker att det hela gick ganska bra ändå. jag var tvungen att stanna kvar sist och genomsöka skolan så ingen hade brutit sig in och gömt sig i ett hörn, och sen låsa allt.
Jag klarade det hela galant om jag får säga det själv.. (även om jag var jätterädd att det skulle hoppa fram en seriemördare och ta mig)
Men jag lever!

Bonne nuit

Kommentarer
Postat av: andrea

och jag tycker att din mjukisbyxe/klackskor-outfit är genius! ska vi bli ihop?

2011-10-15 @ 07:57:51
URL: http://lowhighlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback