The end

jaha alla då flyttar jag ut ur den här bloggen, men have no fear, jag bloggar vidare här: http://lagatmedkarlek.blogg.se/

jag kan inte prata med dig när du tittar bort

jag är så trött på livet jag lever. jag avskyr så innerligt att gå i skolan och ständigt ha läxor och grejer. idag till exampel vill jag packa flyttlådor och gå på loppis. men nej tack, jag ska skriva ett tal och göra fyra PM-läxor jag aldrig velat gjort förut. men nu är det dags för snart är det prov och imorgon ska talet hållas. jag dör. jag är så trött på att gå till skolan och träffa folk i korridoren som man inte vill träffa och han/hon vill inte träffa mig heller men bara för att vi "känner" varandra ska vi stå och säga hej hur är det i ungefär tio minuter.
jag är trött på att granskas och bedömas och aldrig få söndagarna för mig själv.
jag vill flytta, äta glass med folk jag tycker om och frivilligt vill träffa, och ha picknick och spontant dela ut presenter.

Dessa känslostormar, det är så jobbigt att vara ungdom

Hej alla, jag är hemma från paris. det var fantastiskt och nu hatar jag mitt svenska fiskallsongeliv.krisen är total och jag har nu öppnat famnen för alla kläder i min garderob och snällt slängt ner allt i källaren. för en gångs skull tänker jag verkligen slå hål i uttrycket: Uppdatera garderoben.
jag har alltså införskaffat: Pennkjol med rosa spets (!!) Fräsht linne, tunika, klänning, en tunika till och foundation och concealer. Kan ni tänka er. JAG. SMINK. who knew of such madness??
jag kan även med glädje berätta att jag just nu inte gillar glutenfri diet för allt jag äter smakar segt potatismjöl. men det är bara en vanesak! Jag kan inte hellet äta Gott&Blandat för dom inehåller vetemjöl. Det finns tillfällen då jag tänker: Det finns en gräns till dessa galenskaper.
hur som helst. mina känslor är överallt just nu. på alla aspekter som finns.
och ikväll såg jag en film som jag älskar, fast den egentligen är urusel, men slutscenen är så himlans fin och han sjunger en låt och jag blir kär och får ångest över att ingen sjunger den låten till mig.
Men jag har lagt in den låten på min telefon och ibland låtsas jag att den är till mig. pathetic, i know.
såhär såg jag o emily ut när vi precis hade ätit en fransk entrecôte