åh jag vaknar med den tanken varje dag

Nu har det hänt. Efter all denna tid.
jag har gått och blivit dunderförkyld. i tre veckor har den legat o lurat och idag slog den till. första dagen i skolan efter lovet. sicken otur.........
här har man gått och försökt förhindra detta, med vitaminer och teer fulla med örter i alla dess former som sägs jaga bort sånt här. Jag tittar ner i marken och skakar uppgivet på huvudet i en suck. åh jag kan inte ens stava ordentligt! Hur som haver, jag har tillbringat dagen under täcket med ett paket näsdukar som luktar Vix Mentol. För den där lukten, som innehåller någonting, ska tränga upp i näsan och vips så ska näsans innehåll fly för blotta livet.
Funkar dom? Något kanske...Och när jag pratar låter jag som en 56 årig man som rökt hela sitt liv.
Det är jag och min charm det!
Näst på handlingslistan: Gallieve, strepsils -nu med jordgubbssmak- Bisolvon, Mucoagin och sist men inte minst: ZYX!
okej nej, men reklamerna är för tillfället väldigt inspirerande, allra mest reklamen för Gallieve där det hoppar ner massa brandmän i halsen och lägger ett skyddande lager i halsen så att man kan svälja utan problem.
Det är en ganska pervers reklam inser jag nu. 
Vi stryker gallieve, dom kanske innehåller skumma saker...................
Jag har dock tagit mig till fiollektionen idag, det gick bra trots att jag hade ett ofrivilligt vibrato på händerna. Min lärare tyckte jag var så duktig på det idag! Jag sa: Ehh-heh-heh.....ja du vet...(med en charmant blick och ett fånigt leende) Man vill ju gärna tro att oavsett vilket tillstånd ens immunförsvar är i så ser man ut såhär:


Egentligen ser man ut såhär:

Man anstränger sig verkligen för att se ut som alla andra..

Ikväll har mormor varit här och druckit te med mig och vi har tittat på alla mina symönster fån 60-talet. Det var väldigt mysigt.
OCH OCH OCH! Idag fick jag mitt andra paket med gratis tamponger! Mer om det kan ni läsa hos Andrea.

Aja nu ska jag fortsätta på min halv-liters-kopp med te.
Auf Widerzeen!

PS, nämnde jag att jag sover max 4 timmar per natt nu, så jag har förvandlats till ett vandrande monster som dessutom dricker kaffe i krislägen, trots att det är jätteäckligt?
Sicken gnällspik man kan vara då. Men vet ni vad? Så är det ibland.

XOXO GOSSIP AMANDA

If I can't have you in my arms, I will have you in my heart

god morgon. Det gick bra på Beyond retro igår. jättebra faktiskt. Sen va jag och handlade grejer till projektarbetet och massvis med chiffong på Ohlssons tyger, och skaffade tygprover till kollektionen på SidenCarlsson. 
Innan jag tog pendeln hem gick jag in på Lagerhaus och inhandlade en stor shoppingkasse. det börjar bli tradition nu. Jag tror jag har 5 sånna..
Jag mår inte så bra idag så jag tänker inte säga mer. Ni kan få titta på min älskade tumblr om ni tycker sånt är kul.

why does my heart cry, feelings i can't fight.

hej alla,
jag har ingenting instressant att skriva förutom att min kollektion nu är helt och hållet klar! bilder på skisserna kommer när jag hinner fota..
ikväll ska jag leka med morfar och imorgon kommer ellen hit, då ska vi titta på avatar och salamifilmen. det ska bli spännande haha! :)
på fredag åker jag till stockholm över dagen.
det är vad som kommer hända, jag kommer inte uppdatera förrän på lördag.

Hej då

You follow me back with the sun in your eyes

alltså jag får panik över min kollektion! för dels vill jag göra vanliga fina klänningar som jag har tusen miljarder skisser på. dels vill jag (och borde) göra konstiga typ couture grejer som man aldrig annars gör för att lära sig allt man aldrig annars kommer lära sig. Grejen är den att det fortfarande finns så himla mycket jag vill lära mig!! Konstiga saker och snitt man bara ser på the runway och fluff som inte är vanligt fluff utan Marchesa fluff. och kedjor och fjärdar och assymmetri och allt det där. jag får panik!
Jag har typ femhundra konstiga couture-skisser jag aldrig visat någon, men det är faktiskt femhundra! Hur ska jag få ihop allt det i tre/fyra klänningar, det blir ju galet! 
Plötsligt verkar min flyktiga dagdröm om att flytta till NY och gå på Parsons bli mer och mer någonting som måste förverkligas..inte för att jag någonsin kommer komma in på parsons....men ändå...

jag ger er: Krikor Jabotian


Through the storm we reach the shore

hejhej.
Igår var jag ute på festligheter. Jag tog bussen hela vägen ner till Hemse för att möta upp mina kära vänner i Floatones som åkt heeeela vägen från oskarshamn för att spela för dom som förtjänar att lyssna på dom. typ.
nejmen det hela var väldigt gemytligt. vad nu det betyder, men jag känner att idag är en sådan dag då man använder annorlunda ord.
Jag känner inte att jag behöver dela med mig av allt i mitt liv så jag tänker inte berätta mer om det.

jag ligger på sängen och tänker

Hur kommer det sig att nästan varenda konversation jag har haft idag har varit helt uppåt väggarna?
Håkan har lyft min tillvaro idag med Den fulaste flickan i världen

You tend to make things better than they actually are..

Idag kändes det som jag var i skolan i typ tio timmar, men i själva verket var det bara 4.
Först tittade vi på The stoning of Soraya M. den var väl sådär, ingenting man rekommenderar direkt..
Sen slog jag och ellen oss ner i trearummet med varsinn kopp te.
Sen var det Projektarbete. Då satt jag upp mönsterdelarna på en docka för att se att det blir bra. Men det är lite svårt att nåla upp kupor lixom, och jag har inte gjort mönster än till bandet mellan bysten och midjan..Det kommer!
Såhär såg det ut iaf.

Det var det. jag tog hem massvis med stuvbitar av (polyester)chiffong idag också, så ska jag testa lite olika varianter av hur mycket vidd jag bör lägga till på sidenchiffongen sen för att få ett fint rynk/fall.

Istället för att sätta Dagens Låt, så utnämner jag nu Otis Redding till dagens artist. Han är mysig och när man lyssnar på honom kan man gunga lite från sida till sida i en skön takt :)

And I'm frozen to the ground

hejhej. jag lever idag oxå. vet ni vad jag har gjort? efter alla dessa år som jag bara har pratat om det har jag äntligen köpt en ljusslinga och virat kring min gardinstång! Varför det hände just nu kan väl bero på att för första gången hade jag tid att gå till rusta, där dom höll på att sätta upp julbelysningen. 
Sen kände jag att jag måste set the mood inför house-partyt som erik nu planerar haha ;)
jaa typ det.
jag har tillbringat kvällen med folk som försöker göra mig social igen. först hängde vi ett tag sen såg vi han mattias klum berätta om när han va på fiji och fotade, på Wisby Strand. det var den bästa föreläsning jag någonsin varit på. Ja, bättre än Per Holknekt. Kan ni tänka er?
Annars har jag inte gjort så mycket idag..ÅH JA HUR KAN JAG GLÖMMA?!?!?!
Jag har bestämt tema till min studentfest nästa sommar höhö..70-tal!
jaa, det är bara för att det är 70-tals tema imorgon i skolan som jag kom fram till den brilljanta idén.
Iaf, vi ska lyssna på ABBA, äta vickninschips och twist, och dansa som galningar. OCH 1, det ska vara ballonger överallt. och nu menar jag tusentals. 2, ingen får komma in om man inte har på sig en 70-tals utstyrsel. 

För övrigt hade karin med sig peruker tills imorgon, till dom ska klä ut sig (inte jag men jag var fin i dom ändå)


Kan ni tänka er att jag verkligen har haft den hårfärgen på riktigt?

God natt!

Fanny Liautard -Ny favorit typ

http://www.weddingdressesstyle.com/alena-goretskaya-2011-wedding-dresses/
Inspiration till mig själv och min kollektion som jag hittar i skolan. dom som känner att det här inlägget inte gäller dom har rätt.

hello world

idag sjönk jag till typ den lägsta nivån. jag återinskaffade fb. MEN! det är bara för att kunna följa student-grupperna. inget annat!
I feel a bit dirty.
Sen så är det en vän som nu lagligt har bytt namn. varför gör man sånt?

Reminder to self

Marchesa Spring 2011 ready-to-wear collection - beautiful one-shoulder ruffle gown Marchesa Spring/Summer 2011 RTW collection. strapless painted purple gown and black trimmed peplum dressMarchesa 2011 Spring/Summer rtw short dresses
Fanny Liautard 2011 bridal collection - strapless wedding dress
Pinned Image

Du gråter och vi undrar vad vi gör för du vill inte ha vår tröst, du kommer ändå be oss att gå

är det möjligt att vara en stalker på spotify? eller vad ska man säga..igår var jag hemma hos en caroline. hennes kusin var på besök och hade dom bästaste spellistorna jag någonsin varit med om typ. men eftersom jag inte riktigt känner henne vågar jag inte subscriba. vad gör man då? jag tänkte länge och väl innan jag insåg att jag bara kunde kopiera hennes spellistor. 

Förlåt att jag är så himlans opepp. jag ska berätta allt om igår, för det var igår det hände grejer.
Först vaknade jag..någongång mellan 7 och 11, jag vet inte allt däremellan är ganska suddigt.
Sen träffade jag caroline och jennifer. vi gick runt visby och caroline gav mig rollen som historiker. eftersom jennifer läser typ arkitektur eller något var det upp till mig att berätta allt om ringmuren tydligen haha. superspännande.
vid två skulle dom till landet. så jag gick hem och gjorde läxor. klockan 4 åt jag lunch, sen gick jag och mamma på F&S där vi träffade dom igen + olivia och ellinor. jag tror att jag skadade min rygg litegranna, men det gör inget. I have my spikmatta!
Klockan 9 var det crepe-time. så jag gjorde mig fin och gick hem till caroline. dom tyckte att det var dags att måla naglarna, så det gjorde vi. när alla andra kom gick vi till creperiet där vi satt och åt och pratade och sånt till halv elva. då blev jag trött på att en viss person alltid ska vara sån besserwisser och pratar så man får skavsår i öronen! så då tog jag mig hemmåt. Och var vaken till halv 1 och gjorde läxor. 
Klockan 6 idag gick jag upp och fortsatte med den där engelska-läxan, så idag är jag trött och lite lätt grinig. men det är okej, för nu ska jag dricka te och mamma har tvättat mina mjukisar!

Och jag känner mig såhär mest hela tiden

Watch my back so I make sure you're right behind me as before

Det här är min systerson. Han heter Axel Bäck. Han föddes den 20 Augusti och den här bilden var i Välkommen till världen i onsdags.


I've got this feeling I can't fight

A photodocument, för att vi ska nu ska dokumentera allt vi gör i projektarbetet.
Alltså, det här gjorde jag igår:
-Först ritade jag upp grundmönstret och började konstruera ett minimalistiskt korsettliv. eller okej, det är en fejk-bh som ska till The Gorgeus Gown.



-När jag var klar med det kopierade jag mönsterdelarna och klippte ut dom



OCH, på tal om något annat, för exakt en vecka sen fick jag hem dom perfektaste skorna. dom ser ut såhär


När jag har på mig dom är jag 1,82 lång. Men dom sparar vi till dom finaste tillfällena! Och nu ska jag förklara för er fastlänningar om det fantastiska fenomenet "Gotlandsmodet". Det ser ut såhär:

och det går ut på följande princip:
- Man tar sig friheten att gå ut offentligt i sina sunkigaste kläder, ful i håret, full med finnar etcetra etcetra.
- Folk ser en och suckar över hur ful man är och blicken sjunker -i ren förtvivlan- ner mot marken
-DÅ ser dom. Klackskor. man tänker: Wow den här tjejen är full av överraskningar. I like!
och det är så folk på gotland blir ihop.

Och igårkväll var det föräldramöte ang. studenten. det vuxna jag sa häromdagen att jag hade gjort var att hämta ut The-All-Access-Key-Card och beställa el till dess, eftersom jag var in charge och inga lärare var närvarande.
Det blev lite läskigt där ett tag när jag var ensam i skolan, och jag fastnade i en låst korridor och lyset försvann. då blev jag rädd. men sen tände jag lampan och drog The-All-Access-Key-Card och slog koden sen hade jag situationen under kontroll! Sen kom Ellen och  Moa med pizza som vi åt i trearummet framför Grey's Anatomy. 
När alla andra kom förbereddes allt, sen kom föräldrarna, jag hälsade, presenterade mig och när alla var redo öppnade jag mötet. jag tycker att det hela gick ganska bra ändå. jag var tvungen att stanna kvar sist och genomsöka skolan så ingen hade brutit sig in och gömt sig i ett hörn, och sen låsa allt.
Jag klarade det hela galant om jag får säga det själv.. (även om jag var jätterädd att det skulle hoppa fram en seriemördare och ta mig)
Men jag lever!

Bonne nuit

Ang studentpresenter

jag önskar mig denna


och den har en ficka för fjärren!


och ja, det är en sån som penny ger till leonards i BBT.
jag vill ha en röd och den kostar 349:- på coolstuff.se

Tack på förhand.

A river in a time of blindness

God afton.
Jag orkar faktiskt inte skriva någonting alls idag. men ni kan få veta att jag sytt upp mk-prov-klänningen i toil, fast den är inte riktigt klar. den ska få ärmar imorgon. Såhär ser den ut (väldigt ostruken)


Och min kollektion kommer aldrig bli klar. ikväll insåg jag att jag gör inga galna grejer. bara plain jane typ. jag har två klänningar klara och har bestämt mig för att göra en high-fashion-konstiga-snitt grej. men vad vet jag inte än. det lär väl bli en blandning av Bill Blass och Lanvin.
Och jag har varit så himlans vuxen idag. men vad tänker jag inte säga än. 

God natt mina små kycklingar.

There's nothing you can throw at me that I haven't already heard

Jag kan tala om för världen att jag har kommit till det stadiet i livet när jag bara inte vill gå till skolan. någonsin igen. inte så att det är dåligt och jag hatar alla. Det är bara...jag orkar inte längre. Det är alltid massa saker som ska göras (och med det menar jag läxor. sånt existerar inte i vuxna människors vardag och därför förstår dom inte vilken press dom sätter på oss) Man ska alltid, ALLTID bli bedömd. Och inte nog med det, två gånger per läsår ska ALLA lärare ha samtal med en där dom Berättar för en om alla ens fel och brister. som om jag inte själv vet om att jag inte lyckades göra den där uppsatsen lika bra som alla andra? Det var en dålig uppgift, prova själv och när du misslyckas kan jag ju tala om för dig att du är dålig som inte försökte tillräckligt.
Lite så känner jag.
Jag orkar bara inte med alla superkrav på minsta uppgift och allt det där. Som det här: Fram till idag ska jag ha läst en bok om fyra personer som vill ta livet av sig själva. Hela boken handlar om hur värdelöst dom tycker att livet är och dom vill bara dö. på riktigt. inte hej jag är 14 år och är arg på min kille så nu vill jag bara dö för allt är jobbigt, utan serri DÖ. dom gick upp på taket, tänkte hoppa, träffade varann, åt pizza och resten av boken har dom bara gnällt.
är det en passande bok för någon som en gång själv har kännt nästan precis just så men kämpat som as för att komma över det? Nej jag skulle inte tro det va?
Så, jag har struntat i att läsa den boken av just den anledningen. Fram till förra måndagen då jag fick veta att idag (alltså idag inte förra måndagen) skulle vi ha prov på den boken. och veta vem som sa vad bla bla bla massa onödigt skit som ingen någonsin kommer komma ihåg. 
Så vad gör jag? Jag tillbringade hela dagen igår med att läsa den där skit-boken. HELA DAGEN. 7 timmar sträck och jag vill bara dö (märk väl att jag nu menar fjortisexamplet) Tills jag till slut tänkte såhär: Okej, jag har misslyckats. Imorgon tänker jag skolka för första gången i mitt liv. Jag fattar själv att jag på eget bevåg har misslyckats och skiter i att gå till skolan där läraren bara kommer upplysa mig om att jag är dålig som inte har försökt tillräckligt.
Så ja, av alla dagar under hela min skoltid, från lekis fram tills nu, som jag har tänkt att jag inte vill gå till skolan men har gjort det ändå, så blev idag den allra första gången jag inte ens gjorde mig bekymret att sjukanmäla mig. Jag bara sket i det.
Halv 9 imorse cyklade jag ända till friskis där olivia väntade, vi gymmade en och en halv timme, sen cyklade jag hem, duschade, åt och gick på Måleriet. Då fick jag värsta smset. Avsändare: GOTLAND. DU HAR JUST FÅTT OGILTIG FRÅNVARO REGISTRERAD. Ärligt talat kunde jag inte bry mig mindre. jag raderade smset och gick vidare med livet. Men det var ju trevligt att dom inte ens kunde göra bekymret att skriva MVH.
Om man läser mellan raderna så står det: DU ÄR DÅLIG. GÅ TILL SKOLAN. återigen blir man dömd. Folk är dåliga som kritiserar.

Och jag är fullt medveten om att min rektor läser min blogg. hejhej, det här är inget personligt mot dig, viktoria. jag tycker om dig.


Vad ska vi säga att jag lyssnar på idag då? jag tar väl Goin' Down- The Pretty Reckless
Jag borde infoga en uppmuntrande bild också..........Den som nu har lagt grunden för hela min kollektion får det bli. 


Amanda out.

His lips caress your skin, it's more than I can stand.

ja. det är väl typ så jag känner just nu. Klockan är elva och jag har suttit uppe och skissat sen klockan 6. 
Jag lyssnar på allt från Joshua och the Fray, men nu har jag gått över till Moulin Rouge- Roxanne.
Jag vill se den filmen igen och igen och äta glass. Texas Pecan. Undrar hur många såna jag har ätit på sistonne...
Jag är en real downer jag vet.

When you try your best but you don't succeed

god afton.
jag har suttit hela kvällen och tittat på tusen och åter tusen fina klänningar och väskor. jag har hittat dom två finaste klänningarna jag någonsin har sett. handen på hjärtat, jag överdriver inte. Jag vet att jag har sagt så många gånger (och det här lär väl inte vara den sista) men dom klänningarna är helt fantastiska. den ena tänker jag klicka hem så fort jag får pengar igen. tillsammans med en väska. hela vägen från usa. Inte för att jag någonsin kommer hitta ett tillfälle att använda den klänningen, men ni vet ju hur jag är. filmen 27 Dresses är mitt liv.
Och idag blev det bestämt att jag faktiskt älskar brudklänningar mer än något och därför borde satsa på att bli en sån sömmerska. Och när vi gick igenom mina tre skissblock kom vi på att det är 80% brudklänningar.

och så är jag nu klar med kollektionen helt. eller, det som är klart finns bara i mitt huvud, det ska ner på papper också. sen så. det blir helt i vintage-stil. det kommer att gå åt mycket tyll. (tur att det är billigt!)

Alltså, när jag har en egen lägenhet kommer jag ha en klädstång full med klänningar i vardagsrummet. bara för att det är så himlans fint.

Och nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. then again, så har det varit hela dagen.
Nämnde jag förresten att jag tycker att klänningar är det bästa som finns?


With your feet in the air and your head on the ground, try this trick and spin it

Jag vill:
se världen efter studenten. okej, jag ska till frankrike och kanske london, jag borde väl vara nöjd. men nu är det såhär att jag har en person i min närhet som luffade runt halva jorden efter skolan och äger saker som "hon hittade i en liten butik på hörnet till höger vid torget i marocko". Så vill jag oxå vara. Dra med mig någon som betyder mycket för mig och upptäcka saker och se fina platser. vandra omkring i gränder och äta middag och dricka vin på en restaurang precis vid havet så solnedgången speglar sig över vattnet.
MEN.
1. Jag har absolut inga pengar att genomföra detta med.
2. Jag har ingen i mitt liv som betyder mycket i den bemärkelsen jag menar.

Strunta i planer och bara vara. jag älskar det uttrycket. att bara vara.. släppa allt och bara..."live in the moment"
Det är för övrigt mitt favoritcafé, Bara Vara. Det som ligger mitt på gatan till vänster av torget i Örebro. Örebro. Så världsvan man kan vara. 
Jag planerar mycket. alldeles för mycket. det är jag fullt medveten om. och jag drömmer....mer än vad som borde vara tillåtet kanske. men om man nu skulle släppa alla planer, drömmar, måsten och borden och bara sticka. sätta sig på ett tåg och bli överraskad av vart slutdestinationen är. det hade väl varit fint?
Vem vet, en dag kanske?
Jag kommer säkert landa i en röd villa någonstans, alldeles Setteled down utan att ha gjort något. menmen. bara jag är lycklig får det väl gå.

Förresten har jag hittat vad som skulle kunna vara universums sämsta låt och jag undrar för mig själv varför jag får ett fånigt flin och headbangar varje gång den dyker upp i mina högtalare.
Alltså, Whip it- Devo. Videon är väääldigt S&M. man mår illa inombords.

You say you want your story to remain untold

bästa låten just nu: All I Want is you- U2

Your hand in mine

Min mapp: Fina kläder jag ska sy en dag, har bytt namn till Allmän inspiration.
om någon skulle undra vart jag har hållit hus dom senaste två dagarna kan jag tala om att läget är kritiskt. That's all. dom som vet, vet. alla andra får gå omkring ovetandes.
hur som helst. jag skissar. big whop. jag har gjort en del oväntade skisser. men dom är vågade och hemliga. bara en person har sett dom bortsett från mig själv.
Sen vet jag inte om folk förväntar sig sånt här utav mig, men kollektionen börjar anta ett nytt tema. typ det här:

eller jag vet inte, jag har ju sån beslutsångest och tusen olika teman. men just ikväll är jag inne på detta.
Just ikväll är jag inne på vitt. Det har varit marinblått och vinrött i en vecka nu. men ikväll är det gepyrspets och tyll som gäller. varför inte lixom? Ett tyg med såna fina detaljer, broderat med silvertråd och franska knutar, blandat med det vanligaste, stelaste, mest slätstrukna tyg man kan hitta. Det är väl fint? Allt är väldigt Degas möter Lazaro. Very very pretty.

Om jag fick önska mig en något, så skulle det vara att kunna sy upp såna där extravaganta klänningar som Dior gör. Deras ss12 är helt unbelievable! Men det var Lanvins oxå. och jag tycker inte ens om lanvin. (ss=Spring/Summer 12=2012. Det är så det funkar)

Jag tänker nog inte skriva så mycket i helgen bara så ni vet. bara för att..ja. men jag kan tala om att imorgon ska jag tapetsera en skokartong till dom finaste svarta pumpsen som någonsin suttit på mina fötter. Jag känner mig som askungen i dom. Det kan man väl få göra ibland..

Sickness will kindly talk to the mind when the mind can't take it anymore

Ikväll har jag äntligen lite ledig tid! Vet ni vad jag tänker göra?
Först: Kasta ut allt som ligger och dräller i mitt rum. 
Sen: Göra om! Jag vet inte om det betyder att ställa en ny tavla i fönstret eller byta ut halsbanden på min vägg eller göra nånting stort. Sooom....jag vet inte..ni vet..total makeover typ. jag vet inte och det är spännande. jag letar inspiration för fullt nu. högst troligt är att inget särskilt kommer hända men i sånna fall är jag på god väg mot att börja om. det ska tydligen vara bra!
Om nu inte någon ringer till mig ikväll. det hade varit ännu roligare.

She looks lika lamb, held up for slaughter

jag har bestämt mig om praktik..god morgon förresten! så, om ett par veckor ska jag åka dit o träffa dom. alltså kommer jag tillbringa hela februari i stockholm. eller okej inte riktigt hela, på helgerna ska jag både hit och dit..många tågresor lär det bli...men jag behöver väl bli mer världsvan antar jag..
och så kan jag glädja världen med att tala om att jag är klar med stråvecken! fantastic is what they are!
nu ska jag bara lyckas sy på dom på resten av klänningen på ett attraktivt sätt..
asså åh jag är så extremt trött idag! Jag orkade knappt äta frukost idag för jag var för trött för att lyfta upp skeden haha......
Och jag börjar smått dricka kaffe. inte okej.

No uriel -Tha Ark
(ja, jag lyssnar bara på dom nu)

Tio saker om mig

hej. jag heter amanda då.
jag får lätt ångest över helt onödiga saker. som typ..ett aktuellt exempel: min praktik. tillslut fick jag panik och mailade till massa ställen och nu har jag fått praktik på två ställen. (yeey) nu har jag ångest över vilket jag ska välja.
ibland vill jag vara bohemisk och flyta runt ibland vill jag leva 1934 och ha på mig fina,lätt obekväma, klänningar hela tiden. ofta vill jag vara vanlig. sån är jag.
jag har panik över mitt liv och orkar inte med det. oftast.
mina sämsta egenskaper (för att vi pratade om sånt här i skolan idag)
som sagt, jag får ofta lätt panik över obetydliga petitesser, jag pratar för mycket, jag är lite för knäpp ibland, ofta alldeles för känslosam, det känns alltid som att folk berättar sina bekymmer för mig och så vill jag relatera till egna erfarenheter för att 1 dom ska se att dom inte är ensamma 2 se hur en annan tog sig igenom det. då känns det lätt som att folk tycker att jag bara vill prata om mig själv. men så är det inte. jag jobbar på det där..
jag bryr mig om allt onödigt, typ som vem som designar för Alexander Mcqueen, och allt för lite om viktiga saker, typ som hur ekonomin i grekland dagligen ändras.
jag tänker för mycket på mig själv. inte så att jag inte tänker på andra, inte alls på det sättet, bara att jag reflekterar över mig själv så mycket att jag ser alla petitesser som finnar och ytliga saker. jag skulle kunna lista alla icke-ytliga saker med men då blir jag bara deppig. och ända sen i juli har jag gjort allt för att inte tänka på allt med mig som kan få folk att fly. så sånt nämner vi inte okej? men som sagt, finnar. dom kommer och går. just nu verkar det som att varje finne har funnit sig en bekväm plats och tänker stanna där föralltid. mina naglar kan aldrig få en fin form och jag tänker på det jättemycket och lägger pengar på nagellack och lösnaglar som ändå bara blir fult. jag borde alltså vara mer nöjd med mig själv.

bra saker..
folk tycker att jag är terapeutisk..typ. jag lyssnar, tar till mig, frågar hur folk mår efter väl avvägd tid efter samtalet och försöker uppmuntra dom. jag tycker om att mysa, se film etcetra.
jaa...vad mer ska vi ta då?
jag äger många klänningar..
Det är väl allt.


you get so silly

vad är det för slags människa som sätter världens största bjällra på sin nyckelknippa?!

Take a look into my eyes

hejhej.
alltså, vi har mk-prov. det går supersegt för den som undrar....menmen..I'm getting there!
det var väl typ det. hej jag lever osv.

Good night sweetheart

goodnight, sleep tight, don't let the bed bugs bite!

(andrea, jag vill super-budget-shoppa med dig. vi ska gå till rusta och katthemmet. jag är på jakt efter det perfekta kakfatet som inte får kosta mer än 5kr, och så lite annat. när kan du?)

I know it's over -Jeff buckley

Why should it be so bad to be bad when it's so hard to be anything at all?

alltså, jag kan nu gott konstatera att jag lyssnar på samma tio låtar hela tiden. föööör aaaattt....jag är helt enkelt för lat för att
1 låsa upp telefonen
2 klicka ner SPELAS NU
3 gå ur albumet
4 hitta ett nytt album som är bra
5 trycka på play

är det normalt ens?
jag har verkligen inte någonting vettigt att säga i det här inlägget. men jag vet att en person är hemma och är sjuk nu och jag misstänker att den personen tillslut kommer gå ifrån all sin tristess och istället gå in på min blogg och söka uppmuntran. och jag är ju så himlans omtänksam att jag förutser detta och när den personen går in och läser det här inlägget så kommer den personen få en glad överraskning. hejhej! :D jusste, du är omnämnd ;)
vet ni vad jag gör när jag är sjuk? är ni nyfikna? nej? inte ens lite? nehej, men ni får veta ändå!
Jag har (i hemlighet) en hög med kalle anka pocket någonstans i mitt rum (location unknown) som jag läser när jag är för sjuk för att orka göra något, inklusive att sova. Nomatter what -Kalle Anka is there!
hahaha jag är så himlans rolig...!

Vad mer har jag som kan vara of great amusement? inte så mycket.. okejokej har ni hört den här?

Myggan junior var ute och skulle flyga själv för första gången. När han kom hem frågade hans mamma: Hur gick det då? Då sa myggan: Det gick jättebra, alla klappade händerna!

Hahaha åh jag skrattade hela natten när jag hörde den and it still cracks me out, fyra år senare..

Hmm..now what? nej vet du vad, jag tappar stinget här, jag susar iväg och äter choklad, under tiden kan du fantisera om exempelvis vår kommande ullared-roadtrip.
och ät en sån här så blir du glad ska du se!

All this time I've been afraid that you would see through me, that benieth the tricks and trains there would be nothing to love

Jag dedikerar detta inlägg till andrea som är i stort behov av detta. och samtidigt skryter jag om att jag är en av dom hoppande mupparna längst fram.
Andrea! Tänk dig nu att vi har shotat tequila ett par timmar och sköljt ner det med lite öl, kollat på average porn och sen vandrat till detta

hejhej

alltså, jag masar mig ut i regnet ända till skolan för att få veta att lektionen är inställd och vi börjar inte förräns ett. så nu ska jag läsa en skitdålig bok om fyra personer som vill ta livet av sig. för att nästa vecka ska vi ha prov på den. Happy girl.
Andrea, och alla andra vilka ni än är som läser detta, vilken är finast av dessa? och skulle den rosa passa till klänningen? jag är mest inne på dom 4 första......

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här, i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

igår fick jag en fråga. det är den finaste frågan jag vet och dom senaste åren har jag älskat när folk frågat mig det. inte hej vill du gifta dig med mig eller nåt sånt. det var fyra vanliga ord ihopsatta i en fantastisk fråga och för första gången kunde jag inte svara på den. jag har inget svar. det är inte min fråga att svara på. kanske är det här första steget i bearbetning för för allra första gången kände jag efter. inte för att jag ville men när jag hörde det så..nej. jag känner inte. mina känslor finns inte längre..right? men himmel vad det gör ont. om någon ska kunna svara på den frågan så är det väl jag?! nej, du är inte min och jag är inte din och vi vet inget om varandra längre.
How is your fiancé? jag har ingen fiancé längre men tack för att du påminner mig. Han är säkert hur lycklig som helst nu och här sitter jag.
den som ändå visste vad han går och tänker om mig som går omkring och är depp. jag mår faktiskt dåligt över förlusten av honom okej?! jag vägrar att bearbeta för det här har inte hänt!
Se på mig, jag går in i mina tankar så hemskt att jag blir min egen psykolog. Pathetic is what I am.

Sånt här ska inte ens nämnas högt för då dömer folk mig. Det är fint att folk är så förstående..........

No end
Tell me this night is over -The Ark
Vår sista dans -Melissa Horn

Maybe I'm working to hard.

det första jag gjorde idag var att sträckläsa plaza. jag dör! och är arg på min garderob nu för att den inte innheåller gucci och lanvin i mängder. för att inte nämna dior...ahh... MEN, min önskelista till studentpresent har tydligen redan kommit till användning, spännande!

come and lie beside me now, my love

jag lyssnar på musik jag egentligen aldrig lyssnar på. och jag gör finare skisser än någonsin förut om jag får säga det själv. jag gör aldrig något annat än dessa två. vad är det som händer?
Ni ska få se gårdagens skisser i min väldigt suddiga cam. med det är bra, då kan ni inte ta mina idéer ;) (obs! ni kommer få se hur jag ser ut när jag precis har vaknat med smink överallt. känsliga tittare varnas!)





Och så gjorde jag denna, fast jag har faktiskt kalkerat lite på den.. och den är långt ifrån klar!
i närmare bild ser den ut såhär

Sen gjorde jag mig fin för dagen!
jag iklädde mig rollen som Paco -The mexican appelthief, fast med häftiga brillor