Your hand in mine

Min mapp: Fina kläder jag ska sy en dag, har bytt namn till Allmän inspiration.
om någon skulle undra vart jag har hållit hus dom senaste två dagarna kan jag tala om att läget är kritiskt. That's all. dom som vet, vet. alla andra får gå omkring ovetandes.
hur som helst. jag skissar. big whop. jag har gjort en del oväntade skisser. men dom är vågade och hemliga. bara en person har sett dom bortsett från mig själv.
Sen vet jag inte om folk förväntar sig sånt här utav mig, men kollektionen börjar anta ett nytt tema. typ det här:

eller jag vet inte, jag har ju sån beslutsångest och tusen olika teman. men just ikväll är jag inne på detta.
Just ikväll är jag inne på vitt. Det har varit marinblått och vinrött i en vecka nu. men ikväll är det gepyrspets och tyll som gäller. varför inte lixom? Ett tyg med såna fina detaljer, broderat med silvertråd och franska knutar, blandat med det vanligaste, stelaste, mest slätstrukna tyg man kan hitta. Det är väl fint? Allt är väldigt Degas möter Lazaro. Very very pretty.

Om jag fick önska mig en något, så skulle det vara att kunna sy upp såna där extravaganta klänningar som Dior gör. Deras ss12 är helt unbelievable! Men det var Lanvins oxå. och jag tycker inte ens om lanvin. (ss=Spring/Summer 12=2012. Det är så det funkar)

Jag tänker nog inte skriva så mycket i helgen bara så ni vet. bara för att..ja. men jag kan tala om att imorgon ska jag tapetsera en skokartong till dom finaste svarta pumpsen som någonsin suttit på mina fötter. Jag känner mig som askungen i dom. Det kan man väl få göra ibland..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback