tell him i never could love him

sydag idag. och min soon to be superhäftiga klänningskorsett ser för tillfället ut som en alldeles för porrig korsett. hela situationen känns väldigt misstänkt...we'll see...

åh som man kan fastna på vissa låtar

åh vad spännande, idag har jag mer besökare än någonsin förut, hur hittar ni mig? vad händer? i like it.... (sa hon med en sneaky blick..) :)

hunting for your love

idag är en så underbar dag. det går upp och ner, för tillfället är det medel, men det är underbart. idag är jag inne på vintage-banan och hittade en helt fantastisk klänning på tradera jag absolut måste ha, men absolut inte har råd med..men det är okej, för på tisdag ska jag till inez och prova min älskade balklänning! åh som tiden flyger iväg..

Du skulle kunna vara så vacker, förlåt.

jag hatar att få hemska besked. idag fick jag ett. okej det är inte definitivt, det var inte av en doktor eller så MEN som ni vet är jag nu under mat-allergi kontroll. Likaså är en nära vän till mig. Och nu ska ni få en historia
den här vännen, Pelle heter han, har exakt samma allergier som jag. Pollen, pälsdjur, you name it, we have it. Vi har alltid ätit samma mediciner och alltid reagerar vi likadant på det mesta.
Nu är det såhär att min kära vän Pelle gjort ett superallergitest i tyskland för att få veta exakt vad han är allergisk mot. Ett sånt test där dom går igenom ALLT. (till skillnad från här där dom bara testar för en sak i taget)
Han fick listan på sina allergier och är nu på diet. 
Och såhär funkar kroppen: Om man har en matallergi som man inte gör något åt, bryter den ner immunförsvaret och gör att man blir allergisk mot massa annat, oftast just pollen och pälsdjur.
Så, nu när han bytt diet har hans allergier mot allt det andra faktiskt försvunnit. och jag hatar att veta att samma sak gäller mig. Jag har läst om det men aldrig velat tro att det faktiskt är så men guess what.....
Så, om jag vill bli av med mina "övriga" allergier måste jag sluta äta:
Ris
Majs
Potatis
Pasta
Bönor
Råg (Mjöl, bröd etc etc)
Bönor
Ägg
Mjölk
Honung, socker, och alla E-nummer som finns
Och så salt såklart.

Allt sånt där som man vill äta och som finns i allt. Så nu snurrar mitt huvud, ska man tolerera tio allergier i utbyte mot god mat? Ja, det är väl nästan så. Åh ångest. Jag hoppas min läkare ringer snart snart snart!

we die when we're young

idag var en fanatiskt fantastisk dag. jag vet, jag har inte skrivit på länge, jag har varit fruktansvärt opepp och inte velat smitta. hur som helst, idag var min sista dag på käraste mq. sorgligt är vad det var. jag stylade min sista docka och det var hemskt. ja att det var den sista alltså, inte att dockan blev hemsk. åh jag vill ha allt hon har på sig. jag hatar det, när man stylar dockorna så snyggt att man själv känner att man bara måste ha hela outfiten. jag tänker bara: jag VET att det aldrig skulle se ut så på mig för om man vänder på dockan och lyfter på jackan så sitter där massvis med nypor som håller upp allt lite snyggt. jag VET att varje veck är så planerat och på en verklig människa skulle allt bara hänga som ett dött lakan. men ändå....tänk om lixom. tänk om vinden skulle blåsa på mig eller så och jag skulle se ut så. jag kanske springer. då hade jag varit snygg. fast jag tror inte att jag skulle springa i skinnjacka, jeansskjorta, genomskinligt linne och ett värstinghalsband. faktiskt skulle jag aldrig ta på mig en beige skinnjacka. nej, sånt passar man inte i. men ändå....om jag skulle bli svarthårig igen nån gång kanske...fast jag tror inte det. men OM jag skulle bli det är det ju bra att ha den jackan....åh...val och kval..vad nu det betyder.

nästa punkt på listan, min mjölkfria vecka. jag hatar det. jag äter gröt till frukost. jag som slutat äta frukost. jag äter så jag rullar till jobbet och mår illa. fy. och idag beställde jag pizza utan ost. den var faktiskt helt okej, men hela grejen fick det att brista för mig. pizza utan ost. vart är världen påväg?? existerar vi ens? huh..
och det här med inget smör på mackan, helt hopplöst. skinkan bara ramlar av.

sista punkten, min kommande matblogg. jag hatar den med. för att jag helt enkelt inte orkar mönsterpassa headern. om någon vill göra det åt mig, anmäl er gärna, jag vill inte. jag har kämpat tillräckligt länge med den där, nu får det vara nog.


Tidvis- Lars Winnerbäck

that guy

jag vill dö. behöver pepp-sms. och jag vill shoppa shoppa shoppa. mitt studiebidrag är redan slut, och jag har inte ens fått det än. men jag vill ha så mycket nytt. alltså är allt i min ägo till salu. nåja, nästan allt.

ANDREA JAG BEHÖVER DINA AGGRESSIONSPAPPER

jag fattar inte detta jag har suttit hela dagen men inläggen är ändå bredare än headern! VARFÖR VILL HEADERN INTE BLI BREDARE?!?!?!?!

nu så!

idag känner jag mig något så otroligt färglös, precis som min blogg. fy vad tråkig den är. men här ska ske en helomvändning! när jag fått fötterna på banan igen ska jag förvandla detta till en fantastisk matblogg. ja, jag älskar mat. jag vill äta mat hela tiden. utom när jag är sådär alldeles för mätt. då sitter efterrätter bättre. hur ser en bra matblogg ut? rutiga bakgrunder och röda rubriker? nej huh. 
En annan anledning är att om jag inte gör detta till en matblogg kommer jag aldrig råda bot på min mystiska matallergi. 
jag spånar vidare på ämnet medans jag syr på projektet. bollen är för övrigt näst intill klar. ska bara på lite ifyllnadstyll sen så :)
aja ha en bra dag världen!

sån är ja

jag tittar efter lägenheter på en plats jag tänker flytta till i höst
och på en plats jag säkerligen med ve i hjärtat kommet flytta till om ett par år. men det är okej, det kommer sluta bra!
säkert kommer någonting hända som förändrar allt. som att bli kär eller något. det är ju bra, men det går ju inte att planera inför eller hur?
idag har jag sökt stipendier i massor och mailat min syo om möte.
jag längtar till allt.
ännu mer längtar jag till allt jag inte vet att det kommer hända..
jag har en plan nu.

Would it matter if I owned the sky?

god morgon på er alla.
hur har er lördagsmorgon varit än så länge? troligen sover väl alla utom jag just nu..
Jag vaknade med ett ryck idag 06.35 och insåg ett ställe jag verkligen skulle vilja jobba på. verkligen verkligen verkligen. hur får man jobb där? jag tänker inte säga var för det är så fantastiskt och folk kommer ta mina idéer. 
Att få det jobbet jag vill ha där tycks vara något av en omöjlighet, men som det företaget en gång sagt: If you can dream it, you can do it.
Jag drömmer, tänker jag. Let us do!
jag vill så mycket just nu, men samtidigt så väldigt lite. I torsdags fick jag veta att granntjejen tänker flytta till norge efter skolan och jobba, tjäna pengar och sen resa. Hon har ett mål och en plan. jag då? jag som har gått och sagt att jag har ingen studentpanik, det ordnar sig lixom. det gör det säkert men jag har ju inget mål. låt oss lista upp mig och se om vi kommer fram till något...

Jag tycker om gammal musik
jag samlar på fina citat i en vit bok med en skissad modell på.
jag kan femhundratusenmiljardersbiljoner låtar utantill
jag kan sy
jag kan marknadsföra
pratar flytande engelska
jag har gått dansskola
konstskola
fiolskola
skolaskola
efter alla smink-grejer jag läst i tidningar/på internet kan vi säga att jag gått sminkskola också
jag höll en gång i tiden på med smyckesdesign, något jag vill ta upp och utveckla igen
jag tycker att brudklänningar är det bästa som finns. okej, topp tre.
jag kan säga hej på franska, japanska och spanska. säkerligen har hej på något annat språk smugit sig in i mitt ordförråd oxå.....
jag samlar på klänningar och aftonväskor. och jag har en känsla av att ett sko-samlande är på gång.
jag tycker om att baka
min hemliga last är (det här är en av de få saker som ingen vet om mig men här kommer det) jag tycker att How Stuff's made, på Discovery Channel, är ett av de mest underhållande programmen som finns.

det är jag som jag kommer ihåg mig själv just nu. jag ser en konstnärlig människa, det är allt. sprudlande full av kunskap, men vad ska jag göra av den? käraste fiol-lärare sarah insisterar på att jag ska satsa på fiolen. Bli en solist som spelar inför en publik på tusentals.
mamma och många andra är nyfikna på vad som händer om jag blir designer.
jag har ju sagt att jag inte vill bli något eller någon och det vill jag inte, men jag börjar bli osäker på om det här med att jobba i butik är allt jag vill uppnå i livet. jag är inte en sån som vill utbilda mig vidare och hålla på. jag vill vara bara för att jag är. förstår ni? troligen inte, men det spelar ingen roll..
nåväl, det finns annat att tänka på.

idag är det exempelvis lördag, solen har gått upp och gömmer sig bakom den gråa himlen, men det är okej.
idag ska jag måla naglarna glittrigt rosa, brodera och sedan kanske jag tar på mig rött läppstift och vågar håret. vem vet? it's a mystery.
hoppas ni alla får en underbar dag!

isn't it funny, this feeling inside

är det inte sorgligt att man går till jobbet på morgonen, glad i hågen (Vad betyder det egentligen??) över att solen skiner och så går man ut och går in i en vägg av snö. typ. det blåste rakt i ansiktet iaf. men det är okej...
idag har vårvarorna kommit in och rean har blivit ännu ännu billigare. och ännu finns det mycket kvar på där. typ som en g-star jacka för 449 och stickat från bondelid för typ 200. ja, reklam, men det är konstigt för mig att det finns så mycket kvar när det är så billigt. handla handla! i övrigt har det varit massor med fina kunder idag och nu har jag ont i fötterna och migrän, men det är okej. jag har ju varit trevlig hela dagen :)

etcetra etcetra

jag gör om min bloggdesign. inte för att jag är en sån som orkar göra allt på en o samma gång. det blir lite i taget ni får hålla till godo med det som är... :)

sometimes when i miss you i put those records on

nu är det såhär att jag ser ingen större mening med att skriva ett inlägg om ointressanta saker som knappast hänt. men jag kan väl göra det ändå så ni har något att läsa.
denna vecka har det hänt massor med saker i butiken. det har varit massvis med enorma prissänkningar på rean, så om ni vill fynda vet ni vart ni ska gå ;)
igår och idag fick vi in två enorma leveranser så det har varit mycket jobb med det. och just som jag imorse tänkte: "åh ja bara en låda kvar" kom det in 15 nya. alltså: massor av nyheter, mycket rosa och marinblått, vårens färger. (as always, surpise!) men det är spännande...
idag har jag alltså, packat upp, lärt mig godkänna och bekräfta leveranser etc etc, skyltat om i butiken och samtidigt har jag och fanny haft hand om sälj idag.
det är så härligt att jobba i butik. som imorse hade jag major garderobskris, ni vet, vissa dagar har man ju helt enkelt ingenting att ta på sig..så, man går till butiken lite tidigare, köper sig något fint och lånar lite acc.
utmärkt tycker jag.
det var väl det..hur som helst, god natt!